Elektro Service Gemert

Projecten

Elektrotechnische installaties

Wij verzorgen voor u het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Onze hoofdactiviteiten zijn de luxe woningsbouw, utiliteitsbouw zoals kantoor- en bedrijfspanden. Tevens werken wij al vele jaren voor verschillende woningsbouwverenigingen voor welke wij het dagelijkse onderhoud en renovatie verzorgen.

Klik hier voor meer informatie over elektrotechnische installaties.Domotica draadlozeschakelsystemen


Zonnepanelen & LED-verlichting


Stofzuiger installaties

Wij werken al vele jaren met SNOEK Centraal Stofzuigsysteem. Met een centraal stofzuigsysteem blijft de lucht tijdens het stofzuigen vrij van kleine stofdeeltjes, omdat deze naar buiten worden afgevoerd en u zo een gezonder leefklimaat binnens huis verkrijgt. Een SNOEK Centaal Stofzuigsysteem is zeer makkelijk te installeren. In nieuwbouw en bestaande woningen; pvc-buizen en aansluitpunten in de vertrekken zorgen ervoor dat uw stof word opgezogen naar de centrale stofzuiger in de kelder of garage.

Klik hier voor meer informatie over stofzuiger installaties.Intercom installaties

Wij bieden integrale oplossingen voor Communicatie, Comfort en Beveiliging voor de woningbouw en utiliteit. Heeft u vragen over intercom installaties, dan kunt u hiervoor te allen tijde contact met ons opnemen.

Klik hier voor meer informatie over intercom installaties.Data- en Telecom installaties

Levering en plaatsing van complete computernetwerken en telefooncentrales voor particulier en bedrijf. Heeft u nog vragen over data- en telecom installaties, dan kunt u hiervoor te allen tijde contact met ons opnemen.Alarm installaties

Wij kunnen voor u als bedrijf of particulier een gecertificeerde alarminstallatie aanleggen, uitbreiden en onderhouden. Heeft u nog vragen over alarm installaties, dan kunt u hiervoor te allen tijde contact met ons opnemen.24 uurs Storingsdienst

Voor calamiteiten beschikken wij over een 24 uur service zodat wij u te alle tijden kunnen helpen. Ons telefoonnummer is : 0492 - 366303 of 06 - 23863862Onze diensten:

  • Elektrotechnische installaties
  • Domotica draadlozeschakelsystemen
  • Zonnepanelen & LED-verlichting
  • Stofzuiger installaties
  • Intercom installaties
  • Data- en Telecom installaties
  • Alarm installaties
  • 24 uurs Storingsdienst

Contact

Rechteloop 2, 5421 WW, Gemert
T 0492-366303
M 06-23863862
E info@esgemert.nl