Loading...
Loading...

Wat doen wij?

Wij helpen u graag verder met onderstaande diensten. Deze diensten passen we toe op grote schalige projecten, maar ook op kleinere schaal. Voor ieder dus wat wils! Heb jij vragen over deze diensten of over iets anders? Stel ze gerust!

Wat doen wij?

Wij helpen u graag verder met onderstaande diensten. Deze diensten passen we toe op grote schalige projecten, maar ook op kleinere schaal. Voor ieder dus wat wils! Heb jij vragen over deze diensten of over iets anders? Stel ze gerust!

Wij verzorgen voor u het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Onze hoofdactiviteiten zijn de luxe woningsbouw, utiliteitsbouw zoals kantoor- en bedrijfspanden. Tevens werken wij al vele jaren voor verschillende woningsbouwverenigingen voor welke wij het dagelijkse onderhoud en renovatie verzorgen.

Er zijn vier merken draadloze schakelsystemen die wij aanbieden: Xcomfort van eaton, casambi, eNet van gira en KNX systeem.

Steeds vaker zien we zonnepanelen op de daken van bedrijven en woningen. Zonne-energie is een duurzame vorm van energievoorziening die wij van harte aanbevelen. Overweegt u het laten plaatsen van zonnepanelen dan komen wij graag met u in contact. U kunt bij ons rekenen op een betrouwbaar advies passend bij uw wensen en de mogelijkheden die er zijn voor uw dak.

  • Minder afhankelijk van uw energieleverancier

  • Lagere energiekosten

  • Duurzame oplossing

  • Weinig onderhoud

  • Goed rendement

  • Zowel voor zakelijk als particulier gebruik

Duurzame energiewinning kan klein beginnen, zoals bij de keuze voor Led-verlichting. Led-verlichting is een typisch voorbeeld van een kleine stap die wel degelijk een verschil maakt in duurzaamheid. Led-verlichting heeft in de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt en de verlichting kan toegepast worden in bedrijven en woningen.

  • Duurzame oplossing

  • Besparen op energiekosten

  • Advies en installatie door specialisten

Wij werken al vele jaren met SNOEK Centraal Stofzuigsysteem. Met een centraal stofzuigsysteem blijft de lucht tijdens het stofzuigen vrij van kleine stofdeeltjes, omdat deze naar buiten worden afgevoerd en u zo een gezonder leefklimaat binnens huis verkrijgt. Een SNOEK Centaal Stofzuigsysteem is zeer makkelijk te installeren. In nieuwbouw en bestaande woningen; pvc-buizen en aansluitpunten in de vertrekken zorgen ervoor dat uw stof word opgezogen naar de centrale stofzuiger in de kelder of garage.

Levering en plaatsing van complete computernetwerken en telefooncentrales voor particulier en bedrijf. Heeft u nog vragen over data- en telecom installaties, dan kunt u hiervoor te allen tijde contact met ons opnemen.

Wij bieden integrale oplossingen voor Communicatie, Comfort en Beveiliging voor de woningbouw en utiliteit. Heeft u vragen over intercom installaties, dan kunt u hiervoor te allen tijde contact met ons opnemen.

Wij kunnen voor u als bedrijf of particulier een gecertificeerde alarminstallatie aanleggen, uitbreiden en onderhouden. Heeft u nog vragen over alarm installaties, dan kunt u hiervoor te allen tijde contact met ons opnemen.

Een storing komt onverwachts en kan dus op elk moment van de dag opspelen. De mogelijkheid om te wachten op de reparatie is er niet altijd. Daarom biedt Elektro Service Gemert  24-uurs storingsdienst aan. Onze monteurs zijn snel ter plaatse, adviseren over de beste aanpak en zorgen voor een noodoplossing indien nodig. Ze stellen de installatie veilig om direct de druk van de ketel te halen. Vervolgens komen ze terug voor een passende, blijvende oplossing.

Ons telefoonnummer is: 0492 366303 of 06 23863862

Hikvision is de wereldwijde marktleider op gebied van camerabeveiliging. Hikvision camera’s zijn ontworpen om live video en audio via het internet te leveren aan een webbrowser, smartphone of derde opname toepassing op het lokale netwerk of overal in de wereld. Ze staan vooraan op het gebied van de draadloze IP-video-technologie vanwege hun vermogen om de kloof tussen kwaliteit en betaalbaarheid te overbruggen. Wij hebben diverse Hikvision IP-camera’s die kunnen draaien en zoomen of zelfs in de nacht duidelijke beelden kunnen opnemen.

Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen de elektrische auto is een flinke opmars aan het maken in Nederland. Bij een elektrische auto denk je meteen aan opladen en laadpalen. In de meeste gemeentes worden publieke laadpalen geplaatst waar je, doormiddel van een pas de auto kunt opladen. Maar je kunt natuurlijk ook een laadpaal kopen en op je eigen oprit plaatsen. Samen met onze leverancier bekijken we welke laadpaal voor uw auto geschikt is en bekijken we of het nodig is om uw huisaansluiting te verzwaren, zodat de volledige capaciteit van de laadpaal gebruikt kan worden.

Benieuwd naar projecten die we al hebben uitgevoerd? Kijk snel verder!